Download algemene voorwaarden


1. Levering

1.1 Op het moment dat wij uw bestelling ontvangen, wordt deze met de grootste zorg in behandeling genomen. Verzending van uw bestelling vind plaats (mits de artikelen op voorraad zijn) binnen 2 tot 4 werkdagen  na ontvangst van uw bestelling en betaling en bij vooruitbetaling na ontvangst van de betaling. 

1.2 Een werkdag is in Nederland officieel de maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Indien u een artikel op bijvoorbeeld zaterdag besteld kan het best zijn dat uw bestelling reeds in behandeling is genomen, maar de levering tot dinsdag (2 werkdagen) op zich laat wachten. Een kalender dag zijn de dagen van de reguliere werkweek (maandag tm vrijdag) plus zaterdag en zondag. Een week heeft 7 dagen.

1.3 Een bevestiging van uw bestelling ontvangt U direkt na het doorgeven van uw bestelling via e-mail. De factuur ontvangt u bij uw bestelling. Onze artikelen zijn doorgaans uit voorraad leverbaar. Soms komt het voor dat een artikel tijdelijk uitverkocht is, wij houden dan uw bestelling aan. Als een artikel definitief is uitverkocht, ontvangt u hierover bericht.

2. Verpakking

2.1 Uw pakje wordt zonder herkenbare afzender thuisbezorgd. Discreet verpakt in neutraal karton zonder opdruk. Er is geen afzender te zien; nergens wordt onze naam vermeld het enige wat u zult aantreffen is onze postcode en huisnummer. Dit is om te voorkomen dat een pakket door bijvoorbeeld de postbezorging niet retour te bezorgen is.

3. Bijdrage verzendkosten

3.1 Om uw bestelling veilig bij u thuis te laten bezorgen, bieden wij uw pakje op uw naam aan bij de TNT Post. De verzendkosten van  € 6,75 (Nederland) worden bij het totaalbedrag van uw bestelling opgeteld. Eventuele nalevering worden natuurlijk kosteloos naar u toegezonden.

3.2 Aangezien de postdiensten in Nederland sinds enkele jaren geen kosteloze retourservice meer bieden voor ondernemingen als de onze, zult u voor een retour die voor uw rekening komt (bijvoorbeeld omruilen van een onjuiste maat, of retourneren van een artikel) zelf de kosten voor uw rekening dienen te nemen. Een hernieuwde verzending nemen wij de eerste keer voor onze rekening, net als een verzending die ons te verwijten is

4. Betaalwijze 

4.1 Betalen via iDeal is de snelste manier om uw bestelling te ontvangen.Als u kiest voor betalen per iDeal gaat u via onze website direct naar uw eigen bank, om zo direct te kunnen betalen via telebankier (kan alleen voor klanten die bankieren via Rabobank,ABN-AMRO, ING bank, Postbank en SNS bank) uw betaling wordt direct door ons ontvangen, uw bestelling kan dus direct worden verzonden. 

4.2 Vooruitbetaling per bank/giro:Bij vooruitbetaling per bank/giro, dan dient u het volledige bedrag dat vermeld staat op het bestel formulier te voldoen op ABN AMRO rekening NL87ABNA469091673 :t.n.v. Veronique's Female Fashion ondervermelding van uw bestel nr. deze vind u bovenaan de bevestiging.

4.3 In de gevallen dat u betaald via iDial, Paypall of vooruitbetaling verzenden wij uw bestelling pas als het geld door ons is ontvangen.

4.4 Bij uitblijven van betaling zullen wij u in eerste instantie herinneren aan de bindende koop en de voorwaarden hiervoor geldend voor annuleren. Indien u een tweede maal herinnerd bent zullen wij u in gebreke stellen en de vordering aanhangig maken bij het incassokantoor waar wij bij aangesloten zijn. Vooropgesteld dat wij ervan uitgaan dat u aan uw verplichtingen zult voldoen, zoals wij dit ook plegen te doen.

5. Ruilen

5.1 Ruilen van bestellingen dient binnen 14 kalenderdagen na ontvangst (door u) te geschieden. Wij verzoeken u het annuleringsformulier te gebruiken voor retouren en ruilen. Dit vind u hier: .https://female-fashion.securearea.eu/Webwinkel-Page-646629/Annuleringsformulier.html?sid=dhn0fq0o67ksigttsee45ko1c2&Lng=nl

5.2 Als u binnen deze termijn (14 kalenderdagen na verzenddatum) ruilt ontvangt u ten allen tijde het geld retour, mits het product niet beschadigd (inclusief verpakking avn het artikel!!) is of een indringende geur heeft of anders beschadigd is.

5.3 De verzendkosten noch bankkosten worden niet aan u geretourneerd aangezien ook wij kosten maken voor de verzending.

5.4 Wij retourneren geen geld als de originele  verpakking rond het product ontbreekt of beschadigd is op een zodanige wijze dat verdere verkoop niet mogelijk is.

5.5 Mocht u buiten deze termijn retourneren zonder eerst opgave van redenen via mail of telefoon te hebben gedaan, dan zenden wij u het artikel dat u heeft gekocht wederom aan u toe. Het bedrag ontvangt u niet retour.

5.6 Mocht het geretourneerde artikel beschadigt zijn, een indringende geur hebben, waardoor het onverkoopbaar is dan melden wij dit aan u, met de suggestie of u het product retour wenst te ontvangen. In dit geval zijn de verzendkosten voor onze rekening, maar krijgt u het bedrag voor het onverkoopbare product niet retour.

5.7 Indien u artikelen inspuit met latexspray, glansspray of enig ander goed dat van origine niet op of aan het artikel is aangebracht zullen wij bij retour van het artikel u dit wederzenden, wegens onverkoopbaarheid. Wij verwachten dat artikelen in de originele staat bij ons retour worden bezorgt.

5.8 Uitbetalingen aan u na zullen uiterlijk 14 dagen na het annuleren en ontvangen van artikelen (door ons) zijn (tenietgaan van de koopovereenkomst), mits aan bovengenoemde zaken betreffende de artikelen/ producten is voldaan. Buiten de 14 dagen termijn en zonder mededeling van retour (invullen annuleringsformulier) zullen er geen bedragen retour aan u overgemaakt worden.

5.9 Indien u artikelen zonder eerder gedane mededeling aan ons retourneerd zullen wij dit niet beschouwen als annulering van de koop. Aangaande de consumentenwet dient u een formulier van annulering bij de geretourneerde bestelling te voegen of ons annuleringsformulier op de site in te vullen (zie ook 5.1) Indien mededeling ontbreekt blijft de bindende koop staan.

5.10 Indien u artikelen in het segment leren kleding bij ons besteld, waarbij de aanvraag reeds aan de fabrikant is toegezonden door ons en u annuleerd voor de bestel datum, dan zullen wij zowel de verzendkosten die wij maken en 10% van het aankoopbedrag aan u aan kosten doorberekenen. Het restant bedrag zal naar overgemaakt indien u voldoet aan de voorwaarden genoemd in eerdere artikelen.

6. Op maat gemaakte artikelen:

6.1 Artikelen die wij voor u op maat gemaakt hebben kunnen niet geretourneerd worden, noch ontvangt u hiervoor het geld retour. Aangezien u zelf uw maten hebt doorgegeven, verwachten wij hierin ook zorgvuldigheid van uw kant. Aangezien de op maat gemaakte kledingstukken uniek zijn in maat kunnen wij deze moeilijk of niet weder verkopen. Hebt u vragen over de maattabel en de maten die u moet aanleveren doet u dit dan vooraf.

6.2 Voor het bestellen van op maat gemaakte artikelen ontvangt u van ons een maatblad dat specifiek is samengesteld voor op maat gemaakte artikelen.

6.3 De levertijd voor een op maat gemaakt artikel wijkt in de regel af van de normale levertijd van 'standaard' artikelen, aangezien deze met de hand worden gefabriceerd, in de door u opgegeven maten worden vervaardigd. Levertijd licht gemiddeld tussen de 10-14 werkdagen (2-4 weken).

7. Buitenlandse betalingen 

7.1 Vanaf 1 januari 2014 gaat heel Europa over op SEPA. Dit betekent dat alle rekeningnummers worden verlengd met het IBAN nummer. Ons bankrekeningnummer luidt: NL87ABNA0469091673. Indien u vanuit het buitenland geld overmaakt hebt u een BIC code nodig. Voor onze onderneming is dit ABNANL2A.
 
7.2 Uw bestelling wordt in 1e instantie op uw adres aangeboden, indien de postbode u niet thuis treft kunt u uw bestelling binnen 2 weken ophalen bij het postkantoor en daar afrekenenIndien u uw bestelling niet aanneemt of ophaalt bij het postkantoor, zijn wij genoodzaakt om u 25 euro voor gemaakte administatie en verzendkosten door te berekenen. Indien u deze niet betaald, moeten wij helaas de rekening via een incasso bureau gaan innen ! 

8. Koopovereenkomst 

8.1 Wanneer u een bestelling aan ons hebt doorgegeven, heeft er een koopovereenkomst plaatsgevonden. Wilt u uw bestelling als nog annuleren dan kan dit kostenloos binnen 24 uur. Daarna is annuleren niet meer mogelijk.

9. Korting op korting

9.1 Indien u artikelen besteld waarop reeds korting is verstrekt, is dit mogelijk. Dit heeft te maken met ons kortingsstelsel dat wij sinds 1 juli 2014 hanteren. Zodra artikelen in de aanbiedingensfeer, supersale of andersoorting zijn gekort berekenen wij evengoed de standaardkortingen zoals in de nieuwsbrieven aan u doorgegeven wordt. Tevens is het mogelijk ook kortingscode's aan te wenden op momenten dat er kortingen gelden op artikelen.

10. Bedrijfsgegevens:


Na 8 september 2016 word deze site gerund door:
He Ping BV
Wijk bij Duurstede
T: 06-21525087
KVK 65397215
btw: NL856096945B01
INGbank: NL 37INGB0007237203
Swift code: INGBNL2A


11. Algemeen:

11.1 Door bij ons te bestellen geeft u te kennen, dat u met onze leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat.Heeft u nog vragen?Aarzel dan niet en neem contact op via email: info@female-fashion.nl

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

5% korting bij aanmelding nieuwsbrief

Indien u uzelf aanmeldt voor de nieuwsbrief zult u een 5% korting ontvangen op uw eerste bestelling. Deze korting is extra op de altijd aanwezig zijnde kortingen binnen onze webshop.

De kortingsstaffel:

 2,5% korting bij orders vanaf €  50,-
 5,0% korting bij orders vanaf € 100,-
 7,5% korting bij orders vanaf € 150,-
10  % korting bij orders boven € 200,-

Over (Fe)Male-Fashion

Onze onderneming bestaat sinds 1 oktober 2008 en heeft gaande de jaren steeds meer merken, groter assortiment en variatie aan kunnen brengen in de merken, materialen en kwaliteit. Ons streven is dan ook om iedereen te laten genieten van leuke (fetish) kleding van een goede kwaliteit en betaalbare prijzen.

Onze gegevens

Veronique's Female Fashion
De Bouw 163
1611 LR BOVENKARSPEL
06-20957033

Handelsregister: 37144805

BTW nummer : NL188228093B01

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.